Actorul american Chris Evans, în vârstă de 39 de ani, cunoscut mai ales drept celebrul Captain America pe marele ecran, un celibatar foarte râvnit la Hollywood şi un erou care nu ezită să posteze pe reţele de socializare imagini împreună cu câinele său, a declanşat de sâmbătă un val de reacţii pe Twitter, după ce a postat pe Instagram o imagine intimă stânjenitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El nu a reacţionat imediat în urma acestei gafe, care sigur nu i-ar fi plăcut fostului său angajator Disney (Marvel).

Chris Evans a fost susţinut, însă, de apropiaţi.

Fratele său, Scott, un actor şi producător, a avut o reacţie copleşitor de amuzantă, iar Mark Ruffalo - alias Hulk - a postat un mesaj plin de umor pentru a-şi susţine prietenul.

”Frate, cât timp e Trump preşedinte, nu poţi face NIMIC care să te facă de râs. Vezi, e ceva bun şi în rău”, a scris Ruffalo.

Fostul star din Avengers a hotărât marţi să-şi asume greşeala şi a dat cel mai bun răspuns posibil acestui buzz pe reţele de socializare.

”Acum, că am atenţia voastră...”, lansează actorul, pe jumătate amuzat, pe jumătate jenat, pe Twitter, ”să vă duceţi să votaţi pe 3 noiembrie!!!”, îşi îndemană el admiratorii.

Este un mesaj clar în care îşi îndemană concetăţenii să voteze în alegerile prezidenţiale americane din 2020, în care starul a introdus un emoji care se ţine de cap ca pentru a se scuza.

”Sunt atât de mândră de tine. Ai toată atenţia mea”, reacţionează Jamie Lee Curtis faţă de acest tweet.

”Faci asta pentru ţara ta”, subliniază actriţa Jameela Jamil.

Între alte numeroase mesaje, navigatorii pe internet scriu ””Brusc, sunt mândră că sunt americancă”, sau ”Totul e bine, lumea a descoprit că ai o... inimă mare”, ”Ai făcut asta pentru democraţie”, ”Cel mai bun răspuns posibil”, ”O fotografie intimă pentru un motiv bun”, ”Doar Chris Evans poate răsturna strălucitor situaţia şi încuraja oamenii să se ducă să voteze” sau ”Este preluare a puterii”, reflectând impactul gafei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.