Alexander Nix, CEO-ul suspendat al Cambridge Analytica, şi-a anulat o apariţie pentru o audiere în faţa parlamentarilor britanici, conform lui Damian Collins, şeful Comitetului pentru Mediul Digital, Cultură, Media şi Sport din Parlament, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Reprezentantul său legal a transmis că nu poate oferi dovezi comitetului mâine din cauza faptului că a primit o înştiinţare privind oferirea de informaţii şi este subiectul unei investigaţii a Biroului Comisarului de Informaţii”, a declarat Collins în cadrul unei întruniri a comitetului.

„Nu acceptăm motivul lui Nix de a nu apărea la o întrunire publică a Comitetului. Nu există niciun motiv legal pentru care el nu poate veni”, a adăugat el.

Collins a afirmat că ia în considerare să îi trimită lui Nix o convocare oficială şi că speră să poată informa cu privire la o nouă dată pentru o audiere la începutul săptămânii viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.