O explozie s-a soldat cu cel puţin doi morţi şi a distrus un imobil în centrul Madridului, miercuri, în urma unei scurgeri de gaze naturale, a anunţat primarul capitalei spaniole Jose Luis Martínez Almeida, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se pare că a avut loc o explozie din cauza gazelor naturale”, a declarat presei, în apropiere de locul exploziei, Jose Luis Martínez Almeida, care a precizat că este vorna despre informaţii ”preliminare”.

”Cel puţin” două persoane au murit, a anunţat primarul.

Explozia a rănit un număr necunoscut, deocamdată, de persoane, a adăugat el, precizând că este vorba despre răni ”uşoare”.

Explozia - despre care toţi martorii spun căa fost violentă - a distrus un imobil situat pe strada Toledo, la numărul 98, în centrul oraşului.

”Nu am auzit niciodată un zgomot atât de puternic”, declară Lorenzo Fomento, în vârstă de 43 de ani, un vânzător, de naţionalitate italiană, care lucrează în cartier.

Şase etaje ale clădirii au fost spulberate de suflul exploziei.

Imobilul, din care ieşea fum şi a cărui faţadă a fost distrusă, se află alături de un azil de bătrâni şi în apropierea unei unităţi şcolare.

Pompierii şi serviciile de salvare au venit rapid la faţa locului şi au început să evacueze rezidenţii azilului.

Poliţia a instalat un permiteru de securitate pestradă.

Primarul Madridului a precizat că niciun rezident al azilului nu a fost rănit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.