Spargerea unei conducte de apă caldă, în noaptea de duminică spre luni, s-a soldat cu cel puţin cinci morţi şi trei răniţi într-un hotel din centrul Rusiei, au anunţat luni autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Localul, situat la subsolul unui imobil, în oraşul Perm (Ural), a fost ”inundat” în urma unei importante scurgeri de apă, a anunţat într-un comunicat Comitetul rus de anchetă, organismul însărcinat cu principalele investigaţii în ţară.

”Cel puţin cinci persoane au murit”, a anunţat această sursă, care nu precizează cauza deceselor.

Trei răniţi cu arsuri au fost internaţi la spital.

Potrivit ministrului local al Sănătăţii, citat de agenţiile ruse de presă, un copil se află între morţi.

Un adjunct al ministrului regional al Securităţii, Igor Goncearov, le-a spus unor jurnalişti că toate persoanele decedate erau cazate la hotel.

O anchetă cu privire la ”nerespectarea exigenţelor de securitate şi sănătate” a fost deschisă.

Exploziile sau incendiile sângeroase sunt relativ curente în Rusia, din cauza îmbătrânirii infrastructurii, care datează adesea din epoca sovietică, sau a nerespectării normelor de securitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.