Cel puţin 95 de persoane au fost rănite luni, majoritatea uşor, într-o coliziune între două trenuri, în sudul Tunisului, anunţă Apărarea Civilă tunisiană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O coliziune între două trenuri s-a soldat cu 95 de răniţi care sunt transportaţi către spitale”, declară AFP un purtător de cuvânt al Apărării Civile, Moez Treaa.

Unul dintre cele două tranuri transporta pasageri, iar celălalt era gol, precizează el.

Accidentul a avut loc la Jbel Jelloud, la periferia de sud a capitalei tunisiene.

Cauzele coliziunii erau necunoscute imediat.

Majoritatea răniţilor prezentau fracturi şi nu se înregistrau cazuri grave, potrivit purtătorului de cuvânt.

Cinci persoane au murit, iar peste 50 au fost rănite, în decembrie 2016, în aceeaşi zonă, într-o coliziune între un autobuz şi un tren, din cauza unor infrastructuri depăşite.

Tunisia a înregistrat în iunie 2015 una dintre cele mai grave drame feroviare din istoria sa recentă. În total, 18 persoane au murit atunci, într-un accident între un tren şi un camion, la El Fahes, la aproximativ 60 de kilometri sud de Tunis.

Această coliziune a avut drept cauză o deficienţă de semnalizare la trecerea la nivel cu calea ferată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.