Cel puţin 26 persoane au murit în urma unei coliziuni între un minibuz şi un TIR pe o autostradă, în statul mexican Tamaulipas, anunţă autorităţile locale, relatează Reuters şi AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc duminică, pe o autostradă care asigură o legătură între oraşele Hidalgo şi Zaragoza, în sudul acestui district situat la frontiera cu Statele Unite.

Cele două vehicule au luat foc după impact, în apropiere de capitala statului Ciudad Victoria.

O sursă de la procuratură, care a cerut protecţia anonimatului, a anunţat că bilanţul poate creşte, deoarece se pare că şoferul camionului călătorea împreună cu familia şi ar fi murit.

Presa locală scrie că victimele fac parte din aceeaşi familie, care a închiroat minibuzul pentru a se duce de la Monterrey (nord), în statul Veracruz (est).

Parchetul a anunţat că experţi investigau în zona accidentului.

Accidentele de camioane grele s-au multiplicat în ultimii ani în Mexic, din cauza vitezei excesive, stării proaste a unor drumuri şi oboselii şoferilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.