Cel puţin 25 de persoane au murit, iar alte şapte au fost rănite miercuri, într-un incendiu într-un depozit, în Coreea de Sud, potrivit agenţiei sud-coreene de presă Yonhap, potrivit căreia toate mijloacele necesare au fost mobilizate în vedeea salvării unor persoane blocate în interior, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinistrul, care a izbucnit într-un imobil cu patru etaje, aflat în construcţie la Icheon, la est de Seul, s-a extins ”foarte repede” şi împidica evacuarea persoanelor dinăuntru, a declarat pentru Yonhap un reprezentant al pompierilor.

Incendiul ar fi fost provocat de o explozie, în urma utilizării de uretan - un izolant termic inflamabil - în lucrări la subsol.

Premierul sud-coreean Chung Sye-kyun a dispus o mibilizare a ”întregului personal şi resurselor necesare” în vederea salvării persoanelor blocate în clădirea în flăcări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.