Cel puţin 16 persoane au murit, iar alte 21 au fost rănite, sâmbătă, pe o autostradă, în sud-estul Turciei, într-un accident între o ambulanţă şi un autocar, anunţă guvernatorul provinciei Gaziantep, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernatorul a anunţat anterior 15 morţi într-un ”accident între un autocar, o echipă de salvatori şi o ambulanţă (...) pe autostradă între Gaziantep şi Nizip”.

Potrivit agenţiei turce de presă DHA, o ambulanţă, un vehicul de pompieri şi un vehicul al unei echipe de jurnalişti - care s-au dus la locul accidentului - au fost lovite în plin de un autocar care circula pe autostradă.

Patru salvatori, trei pompieri şi doi jurnalişti de la agenţia turcă de presă Ilhas se află între cei 16 morţi, potrivit presei locale.

Imagini difuzate de agenţia DHA surprind partea din spate a unei ambulanţe avariate şi autocarul implicat în accident, culcat pe o parte şi cu partea din faţă spartă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.