Un bărbat a fost arestat în cadrul unei anchete a serviciilor britanice antiterorism, cu privire la găsirea unei cantităţi mici de uraniu la Aeroportul Heathrow, în decembrie, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de aproximativ 60 de ani a fost arestat de poliţia din Cheshire în baza “Terrorism Act”, legislaţia britanică antiterorism, care include o secţiune referitoare la posesia şi fabricarea de material radioactiv. Bărbatul a fost eliberat pe cauţiune până în aprilie.

Miercuri, poliţia britanică anunţa că a deschis o anchetă în urma confiscării unui colet care conţinea uraniu, pe Aeroportul Heathrow, la Londra.

Coletul a fost descoperit la 29 decembrie, în timpul unui control - de rutină - efectuat de către agenţi ai serviciului de frontieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.