Brett Kavanaugh, nominalizat de Donald Trump la Curtea Supremă a SUA şi acuzat de comportament sexual nepotrivit de către două femei, a declarat într-un interviu pentru Fox News că a fost virgin în timpul liceului şi după şi că nu a abuzat sexual pe nimeni "în liceu sau în alte circumstanţe”, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kavanaugh a respins acuzaţiile celor două femei, Christine Blasey Ford şi Deborah Ramirez. Ford l-a acuzat că a abuzat-o sexual în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice în timpul liceului, iar Ramirez a declarat pentru New Yorker că Kavanaugh s-a expus în faţa ei în timpul unei petreceri pe vremea când cei doi erau în facultate.

În ceea ce priveşte acuzaţiile lui Ford, Kavanaugh a declarat: „Nu am fost la o asemenea petrecere, nu am fost acolo în 1982. Nu am avut niciodată relaţii sexuale sau orice fel de activitate fizică cu Ford.”

El a adăugat că nu a avut "relaţii sexuale şi nimic apropiat de relaţii sexuale în timpul liceului sau timp de mulţi ani după liceu”. Întrebat fiind dacă acest lucru înseamnă că a fost virgin în toţi acei ani, el a răspuns: „Corect.”

Kavanaugh a adăugat: „Ştiu că spun adevărul, îmi ştiu istoricul. Nu voi lăsa nişte acuzaţii false să mă scoată din acest proces de nominalizare. Am credinţă în Dumnezeu şi am credinţă în corectitudinea poporului american.”

După interviu, Trump l-a susţinut pe Kavanaugh pe Twitter: „Democraţii încearcă din răsputeri să distrugă un om minunat, un om care are potenţialul să fie unul dintre cei mai buni judecători de la Curtea Supremă, cu nişte acuzaţii false aşa cum nu a mai fost văzut până acum!”

„Va fi un proces corect unde voi putea fi auzit şi îmi voi putea apăra integritatea şi istoricul meu în care am promovat demnitatea şi egalitatea pentru femei”, a precizat Kavanaugh.

El a adăugat: „Începând cu femeile care mă ştiu de când aveam 14 ani. Nu plec nicăieri.”

Soţia sa, Ashley, care a fost alături de el pe toată durata interviului, a declarat: „Îl cunosc de 17 ani şi este foarte greu de crezut aşa ceva. Este un om decent şi bun, nu este ceva caracteristic lui Brett.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.