Cel puţin 13 persoane - inclusiv trei copii - au fost ucise în urma prăbuşirii unui avion militar rus de tip Suhoi 34 (Su-34), luni, în oraşul rus Eisk, situat în apropiere de Ucraina, potrivit unui nou bilanţ prezentat de către autorităţile ruse, care au anunţat marţi încetarea căutărilor unor eventuali supravieţuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă anunţă într-un comunicat că salvatori ”au terminat de căutat în dărâmături” şi că au descoerit ”zece corpuri” în plus, după ce au anunţat moartea a trei persoane.

Numărul total al victimelor a crescut la 13 - inclusiv trei copii -, iar alte ”19 persaoane au fost rănite”, precizează ministerul, citat de agenţiile ruse de presă.

Prăbuşirea avionului militar a avut loc luni seara şi a cauzat un incendiu într-un bloc cu nouă etraje în care locuiau aproximativ 600 de persoane.

Oraşul Eisk, în care a avut loc această dramă, se află la malul Mării Azov, în regiunea rusă Krasnodar, situată în apropiere de Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.