Bilanţul victimelor exploziei şi surpării blocului locuit, luni, în Rusia, a crescut la 39 de morţi, după ce salvatori au găsit alte două corpuri în dărâmături joi după-amiaza, potrivit agenţiei ruse de presă Interfax, relatează Reuters

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bilanţ anterior anunţa 37 de morţi.

Blocul de nouă etaje, la Magnitogorsk, un oraş industrial situat la aproximativ 1.700 de kilometri est de Moscova, s-a surpat parţial în urma unei explozii, provocate de o scurgere de gaze naturale, care a devastat 48 de apartamente.

Numărul morţilor a crescut treptat în ultimele zile, pe măsură ce salvatori au căutat în dărâmături, pe un frig glacial.

Sub dărâmături nu se mai află corpuri, iar operaţiunile de căutare şi salvare s-au încheiat, a declarat pentru Interfax adjunctul ministrului însărcinat cu Situaţii de Urgenţă Aleksandr Ciuprian.

Comitetul federal de anchetă îşi continuă investigaţia cu privire la cauzele surpării parţiale a blocului. El a precizat că nu a găsit, la faţa locului vreo urmă de explozivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.