Bilanţul deceselor provocate de uraganul Harvey a crescut la 31, au anunţat autorităţile din comitatul Harris, afectat de inundaţii catastrofale, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au precizat că este încă în curs autopsia altor opt persoane, pentru a stabili dacă decesele lor au fost provocate de furtună. 

Printre victimele anunţate miercuri seară se numără un bărbat care a călcat în fire electrice neizolate, precum şi o persoană evacuată al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit într-un autobuz închiriat. Majoritatea celorlalţi s-au înecat. 

Pompierii au anunţat că vor începe verificările în fiecare clădire, pentru a găsi eventuali noi supravieţuitoriau furtunii, în condiţiile în care numeroase zone au fost inaccesibile din cauza inundaţiilor. 

Nivelul apei a scăzut în numeroase zone din Houston.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.