Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade s-a produs, duminică, în vestul Iranului, iar conform unui bilanţ provizoriu al agenţiei Irna, două persoane au decedat, iar alte 241 au fost rănite, relateaza presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cutremurul s-a produs la 26 de kilometri la sud-vest de oraşul Javanroud, în provincia Kermanshah, conform Institutului american de geofizică USGS.

Saeb Sharidari, şeful departamentului de urgenţă de la Kermanshah, a declarat că şase dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Potrivit acestuia, cele două persoane decedate sunt o femeie însărcinată şi un bărbat de 70 de ani, care a făcut o criză cardiacă în momentul seismului.

Într-un bilanţ precedent, guvernatorul provinciei, Houshang Bazvand, afirmase că o persoană a fost ucisă, iar alte 90 au fost rănite.

Şeful Crucii Roşii pentru provincia Kermanshah, Mohammad Reza Amirian, a declarat că seismul a fost urmat de 21 de replici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.