Rusia a anunţat luni o scădere a numărului contaminărilor cu noul coronavirus, de la 6.060 câte s-au înregistrat duminică - un vârf -, la 4.268, iar bilanţul total a crescut la 47.121, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusia a înregistrat de asemenea alte 44 de decese în 24 de ore (48 duminică) la 405, a anunţat celula de criză însărcinată cu supravegehrea epidemiei.

Contaminările au crescut de trei ri într-o săptămână.

Infecţiile cu noul coronavirus au început să crească puternic în aprilie, după ce a Rusia a înregistrat iniţial un număr mult mai mic decât în numeroase ţări din Europa Occidentală la începutul epidemiei.

După numeroase ţări din lume, Moscova a implementat la 30 martie măsuri de izolare prin care le interzice ruşilor să iasă din casă, mai puţin când se duc să cumpere hrană sau medicamente, la îngrijiri medicale urgente sau să-şi plimbe animalele de companie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.