Bilanţul epidemiei noului coronavirus în Iran a ajuns sâmbătă la 1.556 de morţi - cu aproximativ 100 mai mulţi decât vineri - şi 20.610 de contaminări confirmate, a anunţat sâmbătă un reprezentant al Ministerului Sănătăţii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această ţară, una dintre cele mai afectate de pandemie, alături de China şi Italia, bilanţul de vineri era de 1.433 de morţi şi 19.644 de contaminări.

Preşedintele iranian Hassan Rohani a anunţat măsuri de distanţare socială în vederea limitării răspândirii coronavirusului, precum interdicţii de călătorie, care se aplică două-trei săptămâni, după care se aşteaptă o îmbunătăţire a situaţiei.

Iranul ”trebuie să facă totul pentru a reveni la o capacitate de producţie normală”, a declarat el la televiziunea de stat, acuzând opozanţii regimului de urzirea unui complot vizând să împiedice reluarea producţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.