Londra nu a prezentat propuneri concrete Berlinului cu privire la suma de bani pe care este dispusă să o plătească, în contul obligaţiilor pe care şi le-a asumat, înainte să părăsească Uniunea Europeană, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Guvernului german, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există discuţii la multe niveluri”, a recunoscut miercuri, pentru presă, adjunctul purtătorului de cuvânt al Guvernului de la Berlin Georg Streiter.

El a dezminţit astfel dezvăluirea ziarului The Financial Times (FT), potrivit căreia Guvernul de la Londra i-a transmis cancelarului Angela Merkel că este pregătit să plătească 20 de miliarde de euro.

”Noi nu am fost informaţi în avans despre vreo negociere a vreunei oferte concrete din partea Guvernului britanic”, a subliniat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.