Echipele de salvatori care se află în Liban au anunţat, sâmbătă seară, că nu au găsit “niciun semn de viaţă” în ruinele unui imobil dintr-un cartier din Beirut distrus de explozie, unde în urmă cu câteva zile erau speranţe că s-ar putea găsi un supravieţuitor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri seară, o echipă de salvatori chilieni a detectat bătăi de inimă sub dărâmăturile unei clădiri, datorită unui câine şi unor scannere termice. După trei zile în care s-a dat la o parte o cantitate mare de dărâmături, Francesco Lermanda, unul dintre salvatori, a declarat că nu a mai fost detectat niciun semn de viaţă. “Din nefericire, astăzi puutem spune că nu avem niciun semn de viaţă în clădire”, a afirmat el.

Doi salvatori au intrat sâmbătă într-un tunel care ducea la ultima zonă de sub dărâmături cu aer în care s-ar fi putut afla o victimă, însă nu au găsit pe nimeni.

Lucrările continuă însă pentru securizarea zonei şi pentru ca în mod sigur nimeni să nu rămână în interior, a precizat Lermanda.

Dubla explozie din 4 august s-a soldat cu cel puţin 191 de morţi şi peste 6.500 de răniţi. Şapte persoane sunt încă dispărute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.