Un bărbat în vârstă de 49 de ani, Veronica Grey, a fost condamnat miercuri, în Australia, la doi ani de închisoare - cu suspendare -, după ce a fost găsit vinovat de faptul că le-a trimis propriile excremente şi urină actorilor americani Leonardo Di Caprio şi Jared Leto, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veronica Grey a trimis mai multe colete, în februarie, de la un birou al poştei statului Western Australia (vest), cu propriile exceremente şi urină.

El a fost demascat după ce unul dintre colete s-a rupt şi s-a deversat pe un angajat al poştei locale.

Grey, născut în Filipine, a trimis în total 20 de colete pe care le prezenta destinatarilor drept ”dulciuri de Ziua Îndrăgostiţilor”, potrivit postului australian ABC News,

Potrivit unui raport psihiatric transmis tribunalului, Grey suferă de o tulburare mentală, scrie presa australiană.

Avocatul său declară că clientul său nu a vrut să-i hărţuiască pe actori, ci a vrut să-şi împărtăşească ”pasiunea faţă de mediu”.

Judecătorul Deen Potter a deplâns faptele lui Grey, care au perturbat puternic operaţiunile poştei, a subliniat el, potrivit ABC News.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.