O bandă care încerca să introducă şapte tone de haşiş în Spania a fost prinsă după una dintre cele mai importante operaţiuni legată de contrabanda cu droguri din acest an, a anunţat poliţia spaniolă, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei membri ai grupului au fost arestaţi după ce două patrule ale poliţiei au oprit la jumătatea lunii aprilie o ambarcaţiune care se afla pe mare în sudul Spaniei şi avea la bord 200 de pachete de haşiş.

Poliţiile din Spania, Olanda şi Franţa anchetau banda respectivă încă din martie 2020, deoarece anterior aceasta a introdus cantităţi mari de haşiş în diverse ţări.

“Aceasta este una dintre cele mai importante operaţiuni din acest an în lupta cu contrabanda de droguri. S-au confiscat peste 7 tone de haşiş, ceea ce reduce activitatea grupurilor infracţionale din zona Strâmtorii Gibraltar”, a precizat Garda Civilă spaniolă într-un comunicat.

În Spania, banda acţionează de la Huelva, a adăugat poliţia, fără să precizeze naţionalităţile celor arestaţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.