Poliţia americană caută informaţii după uciderea unui copil în vârstă de trei ani prin împuşcare, la petrecerea de ziua sa, în Florida, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elijah LaFrance a fost ucis de gloanţe rătăcite, sâmbătă, la sfârşitul petrecerii, la periferia Miami, după ce bărbaţi ”înarmaţi cu arme semiautomate şi o puşcă” au deschis focul asupra casei, în timp ce părinţii copilului şi alţi membri ai familiei ”făceau curăţenie în grădină”, a precizat poliţia.

Copilul ”a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor”, a anunţat poliţia.

O recompensă, în schimbul unor informaţii care să conducă la arestarea suspecţilor, a crescut la 15.000 de dolari.

Elijah, care urma să împlinească patru ani în câteva zile, îşi sărbătorea ziua împreună cu alt copil, potrivit rudelor acestuia, citate de presa locală.

În înregistrări video de la petrecere, copii apar distrându-se în piscină, în mijlocul unor baloane colorate.

Agenţi s-au dus la faţa locului după lansarea unei alerte prin sistemul ShotSpotter - o tehnologie care permite detectarea focurilor de armă, instalată în aproape 100 de oraşe americane.

O femeie în vârstă de 21 de ani a fost rănită de rafalele armelor de foc.

Poliţia a găsit peste 60 de cartuşe la faţa locului.

”Sunt cu adevărat devastat, sunt sfăşiat”, a declarat Alfredo Ramirez III, şeful poliţiei comitatului Miami-Dade, care a promis să-i găsească pe autorii crimei.

Armele de foc sunt foarte răspândite în Statele Unite, iar copii, uneori foarte mici, le cad adesea victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.