Procurori federali germani anchetează un băiat în vârstă de 12 ani care ar fi încercat să detoneze o ”bombă cu cuie” la Ludwigshafen, în sudul Germaniei, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procuratura federală anchetează cazul, a confirmat vineri pentru presă un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, Tobias Plate, însă a trimis la procurori pentru mai multe informaţii.

Procurorii nu au sunat înapoi AP, însă un purtător de cuvânt, Stefan Biehl, a confirmat pentru ziarul Sueddeutsche Zeitung că biroul său investighează cazul.

Revista Focus a relatat prima despre acest caz, citând surse neidentificate potrivit cărora băiatul s-a născut în Germania şi are părinţi irakieni, care au fost de acord să fie plasat în detenţie.

Potrivit Focus, dispozitivul, găsit pe 5 decembrie, consta într-un borcan de sticlă umplut cu cuie şi material provenind de la petarde.

Poliţia a precizat că dispozitivul ar fi ars dar nu ar fi explodat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.