Avocaţii Casei Albe au început vineri să se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a preşedintelui american, tocmai pentru a fi pregătiţi în eventualitatea iniţierii unei asemenea proceduri împotriva preşedintelui Donald Trump, potrivit unor surse prezidenţiale contactate de către jurnaliştii CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii prezidenţiali cred că preşedintele se bucură în continuare de sprijinul aliaţilor republicani, iar o procedură de punere sub acuzare nu este în acest moment pe masa discuţiilor din Congres.

Chiar şi democraţii au încercat să calmeze discuţiile cu privire la o eventuală punere sub acuzare a preşedintelui republican, care a jonglat de la un scandal la altul în ultima săptămână, începând cu demiterea neaşteptată a directorului FBI, divulgarea unor informaţii secrete diplomaţilor ruşi invitaţi în Biroul Oval şi publicarea unui raport a lui James Comey, în care acesta susţine că Trump i-a cerut din februarie să renunţe la investigaţia care-l vizează pe Michael Flynn.

Însă, avocaţii administraţiei s-au consultat în ultima săptămână cu mai mulţi experţi în procedura punerii sub acuzare a preşedintelui Statelor Unite.

Consilierul Don McGahn a pus la îndoială aceste pregătiri pentru o procedură de punere sub acuzare, susţinând că nu ar autoriza o asemenea activitate a avocaţilor de la Casa Albă.

Asociaţii preşedintelui au început să discute despre angajarea unor avocaţi personali pentru Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.