Echipele de salvatori au găsit şi alte rămăşiţe ale victimelor accidentului aviatic de sâmbătă, din Indonezia, relatează antaranews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am primit trei saci cu resturi ale avionului şi cinci saci cu rămăşiţe umane”, a declarat la Jakarta un director al Agenţiei indoneziene de Căutare şi Salvare.

Resturile avionului şi rămăşiţele umane au ajuns la centrul pentru identificarea victimelor în cazul dezastrelor şi la comitetul pentru siguranţă în transporturi, pentru cercetări.

Zborul SJ182 a pierdut contactul cu controlorii de trafic sâmbătă, la scurt timp după ora locală 14.40, la aproximativ patru minute de la decolarea de pe aeroportul internaţional Soekarno-Hatta. Potrivit ministrului Transporturilor, Budi Karya Sumadi, zborul a decolat cu o oră întârziere faţă de programul normal. La bord se aflau 50 de pasageri şi 12 membri ai echipajului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.