Autorităţile americane au anunţat că cel puţin 17 persoane au fost împuşcate în urma unui schimb de focuri, care a vizat un club de noapte din Arkansas. De asemenea, mai multe persoane au fost călcate în picioare, după ce primele focuri de armă au generat haos în clubul Power Lounge din localitatea Little Rock, transmite ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, o persoană era considerată în stare critică, dar se pare că medicii au reuşit să o stabilizeze. Între timp, celălalte persoane împuşcate nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol, potrivit poliţiei din Little Rock.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 2.30 (10.30 ora României) şi a pornit de la o dispută în timpul unui concert din Power Lounge.

Nu există informaţii despre suspect, dar autorităţile locale au precizat că nu există motive de natură teroristă în Arkansas.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.