Fosta conducătoare birmană Aung San Suu Kyi, îndepărtată de la putere printr-o lovitră de stat la 1 februarie, a fost inculpată marţi a doua oară, de ”încălcarea legii privind gestionarea catastrofelor naturale” declară avocatul acesteia pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aung San Suu Kyi a fost inculpată deja,  cu privire la importul ilegal al unor talkie-walkie.

Marţi ea a fost inculpată cu privire la ”încălcarea legii privind gestionarea catastrofelor naturale”, a anunţat marţi adjunctul ministrului Informaţiilor,  Khin Maung Zaw.

Laureata Premiului Nobel pentru Pace în 1991 este ”sănătoasă” şi a fost plasată în arest la reşedinţa sa din capitala administrativă a ţării, Naypyidaw, potrivit partidului său.

”Noi îi ţinem pe Aung San Suu Kyi şi pe (fostul preşedinte birman) Win Myint într-un loc mai sigur pentru securitatea lor. Ei sunt sănătoşi. Nu este ca şi cum ar fi arestaţi. Ei se află acasă”, la Naypyidaw, a anunţat reprezentantul juntei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.