Autorităţile germane au anunţat că trei persoane au fost rănite, după ce un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-o zonă pietonală aglomerată din localitatea Heidelberg, situată în apropiere de Frakfurt pe Main. Suspectul, care era înarmat cu un cuţit, a fost împuşcat de poliţişti după ce a încercat să fugă de la locul atacului, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu se cunosc motivele atacatorului, dar autorităţile germane nu cred pentru moment că este vorba de un posibil atac terorist, întrucât acesta a acţionat de unul singur.

Potrivit primelor informaţii, suspectul a condus o maşină închiriată într-o zonă pietonală din centrul oraşului german, iar una dintre persoanele rănite este în stare gravă.

Ulterior, acesta şi-a părăsit maşina şi a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins şi împuşcat de un poliţist în apropierea unei piscine din Heildelberg.

De asemenea, suspectul a fost doar rănit în timpul capturării sale, dar autorităţile nu au putut să confirme dacă avea probleme psihice.

În decembrie, un jihadist tunisian a condus un camion în mulţimea adunată la târgul Breitscheidplatz din metropola Berlin.

Un număr de 12 persoane şi-au pierdut viaţa în atacul revendicat de jihadiştii Statului Islamic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.