Armin Laschet, premier al landului Renania de Nord-Westfalia şi candidat al partidului de guvernământ CDU la alegerile generale din septembrie, şi-a cerut iertare după ce a fost văzut râzând pe fundal în timpul unei declaraţii a preşedintelui Frank-Walter Steinmeier cu privire la inundaţiile devastatoare din ultima perioadă, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Soarta celor afectaţi, despre care am auzit în multe discuţii, este importantă pentru noi. Astfel, regret cu atât mai mult impresia care s-a creat dintr-o situaţie de conversaţie. A fost ceva nepotrivit şi îmi pare rău”, a notat Laschet pe Twitter.

Sâmbătă, Laschet a vizitat împreună cu Steinmeier oraşul Erfstadt, unde eforturile salvatorilor sunt dramatice.

 În timp ce preşedintele dădea o declaraţie, Laschet era la câţiva paşi în spatele acestuia alături de alte persoane. El a fost surprins de camerele de televiziune vorbind cu oamenii de alături şi râzând copios.  

Lars Klingbeil, secretar general al Social Democraţilor, a declarat pentru Bild am Sonntag că Laschet a avut un comportament “revoltător şi lipsit de decenţă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.