Obiectivele armatei israeliene în nordul Fâşiei Gaza sunt ”aproape atinse”, anunţă luni, la postul militar israelian de radio, comandantul Corpului blindat mecanizat, generalul de brigadă Hisham Ibrahim, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectivul războiului în nordul Fâşiei Gaza este aproape atins”, a subliniat generalul Hisham Ibrahim.

Acest general face aceste declaraţii după ce ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant a anunţat acest lucru luni, într-o vizită la bariera de securitate dintre Israel şi Fâşia Gaza.

”Această acţiune care se desfăşoară acum în nordul Fâşiei Gaza va antrena în curând distrugerea întregii zone a oraşului Gaza şi a nordului Fâşiei Gaza”, a anunţat ministrul israelian al Apărării.

Aceasta nu este prima oară când oficiali militari israelieni de rang înalt anunţă că Tsahalul se află pe punctul de a-şi atinge obiectivele în nordul Fâşiei Gaza.

La 16 noiembrie, înaintea de intrarea în vigoare a unui armistiţiu între israel şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas, şeful Statului major israelian, generalul Herzi Halevi anunţa că ”suntem pe punctul de a distruge sistemul militar (al Hamas) în nordul Fâşiei Gaza”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.