Armata austriacă şi-a suspendat operaţiunile de salvare în Turcia lovită de cutremure din cauza ”unei situaţii de securitate din ce în ce mai dificilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, într-un tweet de sâmbătă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ministerului, Michael Bauer, a scris pe Twitter că Unitatea de ajutor în caz de catastrofe a forţelor austriece (AFDRU) este disponibilă pentru operaţiuni de salvare ulterioare, atunci când mediul de lucru va deveni sigur.

Agenţia de presă AFP a relatat ciocniri între grupuri neidentificate şi că forţele austriece se adăposteau într-o tabără de bază ,cu alte organizaţii internaţionale, şi aşteptau instrucţiuni.

Aproximativ 80 de salvatori din forţele armate austriece se află în Antakya, Turcia, din 7 februarie, iar specialiştii lor au eliberat nouă persoane de sub moloz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.