Înaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) a anunţat că din 24 februarie şi până la 2 aprilie, la miezul nopţii, s-au înregistrat 3.455 de victime civile în Ucraina: 1.417 oameni au murit şi 2.038 au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre civilii ucişi, 293 sunt bărbaţi, 201 femei, 22 fete şi 40 băieţi. În plus, au murit 59 de copii şi 802 adulţi despre care nu se ştie dacă erau femei sau bărbaţi.

Printre cei peste 2.000 de răniţi se numără şi 92 de copii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele mai multe victime s-au înregistrat în regiunile Doneţk şi Luhansk: 468 de morţi şi 1.036 de răniţi.

OHCHR consideră că de fapt bilanţul este considerabil mai mare, însă există întârzieri în ceea ce priveşte verificarea informaţiilor din zonele în care ostilităţile sunt intense.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.