Moussa Oukabir, unul dintre principalii suspecţi în atentatele cu maşini de la Barcelona şi Cambrils, a fost ucis de poliţişti vineri dimineaţa, a declarat vineri seara că i-au spus colegi de-ai săi un reprezentant al unui sindicat al poliţiei spaniole, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa spaniolă scrie, de asemenea, că Oukabir, a fost ucis şi susţine că el a fost şoferul camionetei care a intrat joi după-amiaza în pietoni, la Barcelona, a ucis 13 oameni şi a rănit alţi 120.

Un purtător de cuvânt al poliţiei catalane a declarat că autorităţile investigau dacă şoferul camionetei de la Barcelona a fost ucis, dar nu a spus că ar fi vorba despre Oukabir.

Acest reprezentant al sindicatului Gărzii Civile, o forţă de poliţie militarizată, a declarat pentru The Associated Press că nişte colegi de-ai săi i-au confirmat că Oukabir este unul dintre cei cinci suspecţi ucişi de poliţia catalană vineri dimineaţa în atacul cu o maşină în staţiunea Cambrils.

Potrivit acestei surse, Oukabir este unul dintre cei patru suspecţi pe numele căruia un tribunal a emis un mandat de arestare.

Moussa Oukabir ar fi fratele mai mic al lui Driss Oukabir, unul dintre cei patru bărbaţi arestaţi după atacuri.

Oficialul citat a făcut aceste declaraţii sub protecţia anonimatului deoarece nu a fost autorizat să divulge aceste informaţii.

CITEȘTE ȘI Şoferul camionetei în atentatul de la Barcelona este unul dintre cei cinci suspecţi ucişi la Cambrils, scrie presa spaniolă
CITEȘTE ȘI Protecţia Civilă anunţă 120 de răniţi la Barcelona şi şase la Cambrils
CITEȘTE ȘI Poliţia a percheziţionat locuinţa de la Ripoll a lui Moussa Oukabir, desemnat de presă drept autorul atentatului de la Barcelona
CITEȘTE ȘI Autorităţile spaniole investighează dacă şoferul camionetei de la Barcelona a fost ucis de poliţişti la Cambrils
CITEȘTE ȘI Mandat de arestare pe numele a patru suspecţi în legătură cu atentatele teroriste din Spania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.