Poliţia britanică a anunţat, duminică, existenţa unui incident la bordul unei nave care se află în apropierea insulei Wight, din sudul Angliei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem cunoştinţă şi ne ocupăm de un incident la bordul unei nave care se află la sud de insula Wight”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Potrivit Sky News, nava respectivă ar fi petrolierul “Nave Andromeda” şi în incident ar fi implicat un număr mic de pasageri clandestini.

Poliţia nu a confirmat încă aceste informaţii.

Potrivit BBC, avocaţi care îi reprezintă pe proprietarii navei spun că sută la sută nu este vorba de o deturnare a petrolierului.

Nave Andromeda, care a plecat din Lagos, Nigeria, urma să ajungă în portul Southampton duminică, la ora 10.30 GMT.

În decembrie 2018, forţele britanice au intervenit pe o navă italiană şi au recăpătat controlul vasului, după ce pasageri clandestini au ameninţat membrii echipajului, în apropierea coastei sud-estice a Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.