Administraţia Trump va emite luni noi sancţiuni contra Rusiei, conform ambasadorului SUA la ONU, Nikki Haley, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Veţi vedea că vor apărea noi sancţiuni contra Rusiei”, a declarat ea într-un interviu la emisiunea „Face the Nation” de la CBS.

Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin „va anunţa aceste sancţiuni luni, dacă nu a făcut-o deja şi vor fi valabile pentru toate companiile care au tranzacţionat echipamente care au avut legătură cu Assad şi folosirea armelor chimice”, a explicat Haley.

„Cred că toată lumea o să fie afectată. Cred că toată lumea ştie că am transmis un mesaj puternic şi speranţa este că vor asculta”, a declarat ea.

„Am vrut ca prietenii lor, Iran şi Rusia, să afle că suntem serioşi şi că vor simţi şi ei durerea. Scopul nostru a fost să transmitem un mesaj puternic către Assad şi prietenii săi şi să arătăm că nu vom sta să ne uităm cum continuă să folosească arme chimice asupra propriului popor”, a afirmat Haley în legătură cu raidurile aeriene coordonate de SUA, Marea Britanie şi Franţa.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.