Încă doi membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump care au participat la organizarea mitingului său de la Tulsa, în Oklahoma, au fost testaţi pozitiv cu covid-19, a anunţat echipa, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două persoane au fost prezente la miting, ”dar au purtat măşti tot timpul” reuniunii, a declarat luni un purtător de cuvânt al echipei de campanie a preşedintelui american, Tim Murtaugh.

”Imediat ce s-au aflat rezultatele, proceduri de carantină şi urmărire au fost implementate imediat”, a adăugat el.

Cu câteva ore înaintea mitingului, sâmbătă seara, echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că şase membri ai săi au fost testaţi pozitiv cu covid-19.

Organizarea acestui miting a provocat o polemică aprigă, în contextul în care numeroşi americani sunt îngrijoraţi de consecinţele sanitare ale unei asemenea mulţimi, din cauza nerespectării distanţării sociale.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.