Senatorul texan Ted Cruz şi-a încheiat marţi cursa pentru învestitura republicană lovindu-şi din greşeală soţia, pe scenă, în faţa susţinătorilor săi, relatează Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul discursului în care a anunţat că se retrage din cursă, Cruz şi-a îmbrăţişat familia şi echipa de campanie aflată pe scenă. Din greşeală, însă, i-a dat mai întâi un pumn, apoi un cot în faţă soţiei sale, care stătea foarte aproape.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Senatorul american texan Ted Cruz s-a retras marţi din cursa pentru învestitura republicană, după ce Donald Trump a obţinut o victorie răsunătoare la primarele din Indiana, ceea ce i-a asigurat, practic, victoria la Convenţia din această vară.

“Am spus că voi continua atât timp cât există o cale viabilă spre victorie; în această seară, îmi pare rău să spun, această cale pare să se fi închis”, a spus Cruz în faţa unei mulţimi sumbre, la Indianapolis.

În prezent, Trump are cel puţin 1.041 de delegaţi, Cruz a ieşit din cursă cu 564, iar Kasich are 152.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.