Preşedintele american Donald Trump, care, conform proiecţiilor realizate de presă, a pierdut alegerile pentru un nou mandat în faţa democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care susţine că alegerile au fost “furate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Credem că aceşti oameni sunt hoţi. Maşinile marilor oraşe sunt corupte. Aceastea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a dep-şit pe Obama în unele dintre statele acestea”, a scris Trump. “Acolo unde a contat, au furat ce le trebuia să fure”, a adăugat el.

Donald Trump a mai notat că voturile şi acuzaţiile de fraudă ar trebui verificate. “Vedem declaraţii că a existat fraudă. Avem o istorie în această ţară de probleme cu alegerile”.

Trump a menţionat că îl îngrijorează faptul că au existat foarte multe  voturi trimise prin poştă şi dacă există o problemă în sistem cu privire la autentificarea lor, acest lucru “ar afecta grav alegerile”.

Sâmbătă, după ce presa americană a anunţat că scrutinul a fost câştigat de democratul Joe Biden, Donald Trump a afirmat, într-o declaraţie dată publicităţii de echipa sa de campanie, că  alegerile sunt departe de a fi încheiate. El a precizat că începând de luni va depune contestaţii pentru a se asigura că "legile electorale au fost respectate şi câştigătorul a fost ales pe drept".


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.