Două persoane au murit în inundaţiile cauzate de ploile abundente din weekend, din nord-vestul Albaniei, din regiunea Shkodra, a anunţat poliţia într-un comunicat, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un vehicul în care se aflau un bărbat de 50 de ani, fiul său de 18 ani şi fiica de 14 ani a fost dus de ape pe un drum montan. Fata a putut fi salvată de localnici, dar fratele şi tatăl ei nu au fost găsiţi.

"Potrivit informaţiilor noastre, cei doi sunt morţi", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

Cel puţin şapte familii au fost evacuate în regiunea Shkodra, la aproximativ 140 de kilometri nord de Tirana, în timp ce multe altele erau ameninţate de inundaţii şi de alunecări de teren.

Mai multe sute de hectare de teren din regiunile Shkodra şi Lezha au fost inundate, populaţia locală alarmându-se din cauza unei situaţii "critice", după ce mai multe cursuri de apă s-au revărsat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.