Aripa din Yemen a Al-Qiada îi îndeamnă pe musulmanii din întreaga lume să boicoteze Cupa Mondială de Fotbal din Qatar - ”să nu o urmărească sau să asiste” la ea -, iar această organizaţie teroristă acuză ţările de la Golful Persic că ”lucrează în solda cruciaţilor cu scopul de a-i îndepărta pe musulmanii din Peninsula Arabică de la credinţa lor musulmană”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne avertizăm fraţii musulmani să nu urmărească acest eveniment sau să asiste la el”, îndeamnă gruparea teroristă într-un comunicat citat sâmbătă de către grupul de supraveghere SITE Intelligence.

Aripa grupării cu baza în Yemen acuză Qatarul de faptul că desfăşoară ”o campanie pornografică împotriva peninsulei lui Mahomed”.

Ea crirtică ţara care organizează Campionatul din cauză că a ”adus persoane imorale, holosexuali, cei care seamănă corupţia şi ateismul în Peninsula Arabică”.

Totuşi ea nu proferează nicio ameninţare cu atentate şi nu promovează violenţa la acestv eveniment, potrivit acestui comunicat semnalat de grupul de supraveghere a organizaţiilor teroriste.

Organizatorii Cupei Mondiale de fotbal au subliniat - răspunzând astfel unor critici cu privire la bilanţul în domeniul drepturilor omului ale Qatarului şi mai ales la drepturile lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT) - că, indiferent de orientarea sexuală sau de origine, oricine este binevenit pe timpul evenimentului mondial.

La Ceremonia de Deschidere a Cupei Lumii la Fotbal, Qatarul a anunţat că a format peste 50.000 de persoane care să asigure securitatea în timpul competiţiei şi că forţe străine oferă un ajutir sub comandamentul Qatarului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.