Air India a suspendat un pilot şi patru membri ai echipajului de cabină pe perioada unei investigaţii privind un pasager la un zbor de la New York la New Delhi, în noiembrie, a anunţat, sâmbătă, biroul executiv al companiei aeriene, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania aeriană deţinută de grupul Tata s-a confruntat cu critici din partea autorităţii de reglementare a aviaţiei din India în urma unui incident pe un zbor din 26 noiembrie, în care un pasager de sex masculin, aparent în stare de ebrietate, a urinat pe o femeie.

Un al doilea incident similar a avut loc luna trecută pe un zbor de la Paris la Delhi.

„Air India recunoaşte că ar fi putut gestiona mai bine aceste chestiuni, atât în aer, cât şi la sol şi se angajează să ia măsuri”, a declarat directorul general al companiei aeriene, Campbell Wilson.

Wilson a spus că Air India a iniţiat mai multe măsuri pentru a-şi îmbunătăţi răspunsul la astfel de incidente, inclusiv o revizuire a politicilor companiilor aeriene şi a proceselor de raportare.

Un pasager de sex masculin acuzat de comportament neadecvat pe zborul New York - New Delhi a fost concediat de către angajatorul său Wells Fargo (WFC.N), a anunţat vineri banca, adăugând că va coopera cu forţele de ordine locale.

Presa locală a anunţat sâmbătă că pasagerul a fost arestat de poliţia indiană.

Air India va oferi o cooperare deplină pasagerilor afectaţi, autorităţilor de reglementare şi autorităţilor de aplicare a legii, a spus Wilson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.