Cel puţin 12 oameni, dintre care patru europeni, au fost ucişi şi câteva zeci au fost răniţi într-un atac la un hotel din Coasta de Fildeş, frecventat de turişti occidentali, a declarat o sursă din poliţie pentru Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţele de securitate din Coasta de Fildeş au anunţat că au neutralizat şase terorişti după atacul de la un hotel frecventat de turişti occidental, soldat cu 12 morţi, dintre care patru europeni, relatează Reuters.

Un martor a spus că a văzut patru atacatori mascaţi şi că a fotografiat grenade şi muniţie lăsate în urmă de aceştia.

Agresorii ar fi strigat “Allah Akhbar” înainte să deschidă focul. Imagini apărute pe internet arată oameni care fug de pe plajă în hotel.

Forţele speciale îi caută în prezent pe presupuşii terorişti.

Incidentul are loc la aproape două luni după ce islamişti au ucis câteva zeci de persoane într-un hotel şi o cafenea frecventate de străini în capitala Burkina Faso, ţară vecină cu Coasta de Fildeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.