Un tânăr de 28 de ani, din localitatea vrânceană Tătăranu, este cercetat pentru ultraj, după ce, fiind oprit în trafic de către poliţişti pentru că nu purta centura de siguranţă, i-a ameninţat şi înjurat pe aceştia, iar în final l-a muşcat de antebraţ pe unul dintre agenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, incidentul s-a produs pe o stradă din Focşani, când un echipaj de poliţisti care se afla de serviciu în zonă a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr care nu purta centura de siguranţă.

În momentul în care poliţiştii i-au adus la cunoştinţă tânărului de 28 de ani, din comuna Tătăranu, că va fi sancţionat pentru nepurtarea centurii de siguranţă, acesta a început să-i ameninţe pe poliţişti şi să-i înjure.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Bărbatul a avut o  atitudine agresivă, tulburând ordinea şi liniştea publică şi indignând cetăţenii. Poliţiştii i-au solicitat tânărului să se liniştească şi să aibă o atitudine civilizată, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea şi conducerea sa la sediul Poliţiei Municipiului Focşani”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea. 

În timp ce poliţiştii încercau să-l încătuşeze, tânărul l-a muşcat de antebraţul  stâng pe unul din cei doi agenţi de poliţie rutieră, care a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.