Autorităţile din Vrancea sunt în alertă după ce patru copii au dispărut de acasă, marţi seară, şi nu au mai revenit. Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi localnici participă la operaţiune, căutările având loc inclusiv în râul Putna cu o barcă pneumatică. Surse din rândul anchetatorilor susţin, însă, că cei patru copii se ascund în pădurea de pe raza comunei Boloteşti, unde ar fi fugit după ce ar fi fost certaţi de părinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, Poliţia din Boloteşti a fost sesizată, miercuri dimineaţă, de o femeie că cei doi copii minori ai săi au plecat de acasă aseară şi nu au mai revenit. La scurt timp, o altă familie a sesizat dispariţia altor doi copii.

Imediat, autorităţile au intrat în alertă. Zeci de jandarmi, poliţişti, pompieri cu o barcă pneumatică si localnici au pornit în căutarea celor 4 copii.

Misiunile de căutare s-au desfăşurat inclusiv pe raul Putna, autorităţile luând în calcul si varianta ca cei 4 să se fi înecat.

Primarul comunei Boloteşti, Fănică Popa, spune că cei patru copii se ascund în pădure, iar echipele de căutare sunt pe urmele lor.

Se pare că cei patru copii ar fi plecat de acasă aseară, în jurul orei 18.00, după ce ar fi fost certaţi de părinţi. Cu o zi în urmă, minorii ar fi mers la scăldat  şi au revenit acasă după ore bune. Pentru că au fost certaţi se pare de părinţi, ei au fugit din nou, ascunânzu-se în pădure.

La faţa locului se află şi o echipă a DGASPC Vrancea care cel mai probabil va demara propria anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.