Un bărbat de 56 de ani din Focşani a fost arestat pentru viol şi pornografie infantilă, după ce a obligat fiica de 10 ani a unor vecini să întreţină relaţii sexuale cu el. Inculpatul a filmat scenele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă remis de DIICOT, bărbatul de 56 de ani a întreţinut, în anul 2018 prin constrângere, raporturi sexuale cu o minoră, care la data săvârşirii faptei avea 10 ani.

El a filmat totul şi a stocat mai multe videoclipuri în care erau redate imagini cu el şi fata în ipostaze sexuale explicite.

Bărbatul şi victima lui erau vecini.

Pentru prinderea individului, joi, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Braşov, cu sprijinul colegilor din cadrul S.C.C.O. Vrancea, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa individului din municipiul Focşani, judeţul Vrancea.

Bărbatul în cauză a fost depistat la domiciliu. În urma percheziţiei, au fost ridicate, pentru cercetări, mai multe mijloace de probă şi au fost identificate locaţiile în care au fost efectuate filmările în cauză.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat instanţei de judecată, fiind arestat preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.