Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vrancea. Cel care se afla la volanul maşinii şi care a decedat era bolnav psihic şi nu avea drept de a conduce pe un drum public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, când un bărbat de 52 de ani din localitatea vrânceană Boloteşti, s-a urcat la volan şi a luat cu el şi doi prieteni.

Cu toţii au pornit la drum, deşi bărbatul de 52 de ani avea permisul retras, fiind bolnav psihic, fără a avea drept de a conduce un autovehicul pe un drum public.

La un moment dat, în timp ce rula dinspre satul Ivănceşti către DN 2 D, bărbatul a pierdut controlul volanului în curbă la dreapta, maşina răsturnându-se în afara şoselei pe partea stângă a sensului său de mers. Şoferul a fost aruncat prin parbriz şi şi-a pierdut viaţa în timp ce pasagerii, doi bărbaţi de 39 de ani si respectiv 45 de ani, au fost grav răniţi. Victimele din localităţile vrâncene Vârteşcoiu şi Boloteşti au fost transportate la spital.

Poliţiştii încă fac cercetări cu privire la modul in care s-a produs accidentul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.