Un bărbat a murit, sâmbătă, în judeţul Vrancea, la scurt timp după ce a alunecat de pe acoperişul unei biserici la care efectua reparaţii alături de alţi oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, incidentul s-a produs, sâmbătă, la biserica din satul Rădulesti, comuna Vânători, unde trei oameni efectuau lucrări la clopotniţă.

La un moment dat, unul dintre muncitori, un bărbat de 53 de ani din Biliesti, judeţul Vrancea, a căzut. Nu se ştie deocamdată cum a avut loc incidentul, dar, în cădere, bărbatului i-a intrat o bucată din schelă în abdomen.

Martorii l-au urcat imediat într-o maşină şi au pornit spre spital. Pe drum, maşina s-a întâlnit cu ambulanţa trimisă la intervenţie. Medicii nu l-au putut salva, însă, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au demarat o anchetă. Se pare că bărbatul lucra voluntar la acoperişul lăcăşului de cult, accidentul nefiind încadrat ca accident de muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.