Un bărbat a furat pensia unei femei din comuna Păuneşti, Vrancea, şi a fugit, fiind găsit d epoliţişti în gara din Adjud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 09.02.2023, un bărbat i-ar fi sustras unei femei din comuna Păuneşti  suma de 1.340 de lei, pe care o avea depozitată pe un pat din casă, bani pe care abia îi primise de la agentul poştal, reprezentând pensia pe luna în curs”, a transmis, joi, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că, imediat, poliţiştii au demarat cercetările, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată în gara din municipiul Adjud.

Surpectul este un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Bacău.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt”, iar cercetările continuă, în vederea recuperării prejudiciului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.