Procurorii care anchetează cazul bărbatului găsit împuşcat în inimă în localitatea vrânceană Garoafa susţin că au un cerc de suspecţi, dar că nu pot spune deocamdată dacă este vorba despre o crimă sau despre un accident. În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit procurorului de caz Nicolae Pârcălăbescu, în cazul morţii bărbatului găsit împuşcat sâmbătă pe un camp, se iau în calcul toate variantele de lucru.

„A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea de o persoană cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 septembrie 2017, o persoană a decedat în urma unor leziuni provocate prin împuşcare şi se fac cercetări în cauză. La momentul acesta, noi luăm în calcul toate ipotezele, nu excludem nicio variantă. Nu avem elemente, la acest moment,  încât să putem spune că a fost omorât accidental sau cu intenţie. Din verificările făcute de noi, nu rezultă să fi fost organizată vreo partidă de vânătoare. Locul în care s-a întâmplat incidentul nu este un fond de vânătoare, ci un lan de porumb care aparţine unei societăţi comerciale. Se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de omor. La acest moment, avem un cerc de suspecţi“, a declarat duminică  procurorul de caz, Nicolae Pârcălăbescu.

Anhetatorii continuă să facă verificări în zonă la cei care deţin arme de vânătoare.

Sâmbătă noapte, un bărbat de 35 de ani din localitatea vrânceană Bizigheşti, comuna Garoafa, a fost găsit împuşcat în inimă, pe câmp, în apropierea unei liziere.

Potrivit rudelor, bărbatul, însoţit de un alt localnic, ar fi plecat sâmbătă seară în căutarea unei vaci care scăpase pe câmp, iar în scurt timp a fost găsit decedat. Bărbatul a fost împuşcat cu trei alice în zona inimii
 
Localnicii spun că în zonă au loc frecvent partide de vânătoare, iar bărbatul de 35 de ani ar fi putut fi victima unui vânător.
 
Noaptea trecută poliţiştii au organizat filtre în judeţ şi fac cercetări.

Bărbatul de 35 de ani era căsătorit şi avea doi copii.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.