Poliţiştii din Vrancea au demarat căutări în tot judeţul, luni seară, după ce un şofer a lovit un adolescent de 16 ani, în localitatea Năneşti, şi a fugit de la locul accidentului. Tânărul a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, luni seară, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Năneşti, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei.

”Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în comuna Năneşti, pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime rezultată în urma unui accident rutier. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconştientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Poliţiştii fac cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului şi pentru tragerea sa la răspundere penală.

”Facem un apel către toţi cetăţenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.