Şapte cetăţeni ucraineni, între care 4 copii, care voiau să ajungă în Italia au fost ajutaţi de poliţiştii din Vrancea, după ce unul dintre autoturismele cu care se deplasau s-a defectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, intervenţia a fost anunţată sâmbătă seară prin 112. Conform apelului, pe DN 2 D, în zona satului Colacu, două autoturisme în care erau mai multe persoane, printre care şi copii cu vârste între 6 şi 13 ani, erau staţionate, conducătorul unuia dintre acestea încercând să remedieze o defecţiune care nu le-a mai permis să-şi continue drumul. 

Cele două familii se deplasau pe DN 2 D, cu destinaţia Italia, când unul dintre autoturisme s-a defectat pe raza comunei Valea Sării. 

Poliţiştii din Vidra au fost alertaţi să intervină de către un bărbat din localitate care s-a oferit să le ofere cetăţenilor ucraineni curtea sa pentru a lăsa autoturismul în siguranţă. 

Maşina a fost lăsată în grija celui care a apelat 112, iar unul dintre poliţişti a identificat un mecanic din zonă care să le dea o mână de ajutor. 

Până la remedierea defecţiunii, persoanele au fost cazate la o pensiune din apropiere.  

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.